Мене цікавить точний гумат калію склад перед покупкою. Який відсоток гумінових та фульвових кислот вважається нормою для якісного добрива?

Головна Форум про гумат калію та гумінові добрива Форум про гумат калію Мене цікавить точний гумат калію склад перед покупкою. Який відсоток гумінових та фульвових кислот вважається нормою для якісного добрива?

Перегляд 3 повідомлень - з 1 по 3 (всього 3)
  • Автор
    Записи
    Евгений
    Учасник

Мене цікавить точний гумат калію склад перед покупкою. Який відсоток гумінових та фульвових кислот вважається нормою для якісного добрива?

Мариан
    Учасник

Якщо ви детально вивчаєте гумат калію склад на етикетці, звертайте увагу на концентрацію активних речовин. У якісному сухому продукті вміст солей гумінових кислот повинен становити не менше сімдесяти-вісімдесяти відсотків, а фульвокислот — близько п’ятнадцяти-двадцяти відсотків. Також у складі обов’язково присутній активний калій у доступній для рослин формі. Наявність додаткових хелатованих мікроелементів є великим плюсом, адже такий склад діє комплексно і набагато ефективніше стимулює фізіологічні процеси рослин.

Price Craig
    Модератор

Єдиного універсального «нормального відсотка» гумінових або фульвових кислот для всіх гуматів немає. Показники можна порівнювати лише за однаковим методом аналізу й на однаковій основі — наприклад, у готовому продукті або в перерахунку на суху речовину. Перед покупкою перевіряйте етикетку, специфікацію чи протокол партії: заявлений склад, форму продукту, розчинність, рекомендовані норми та походження сировини. Темний колір або сама згадка про леонардит не підтверджують якість автоматично.

Більший відсоток також не гарантує кращого результату без урахування дози й технології застосування. Для Biokleyser орієнтиром має бути етикетка конкретної партії; що таке гумати, як вони працюють і яких речовин не замінюють, пояснено у статті «Що таке гумат калію, як він працює і що дає рослинам».

Перегляд 3 повідомлень - з 1 по 3 (всього 3)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .

КОШИК

Ой, ваша корзина порожня, як поле без добрив! 🌱🛒

Особисті дані

Доставка

Оплата

Всього ( 0 )

0,00