У мене бідний супіщаний грунт, чи допоможе внесення гуматів при перекопуванні городу під зиму?

Головна Форум про гумат калію та гумінові добрива Форум про гумінові добрива У мене бідний супіщаний грунт, чи допоможе внесення гуматів при перекопуванні городу під зиму?

Перегляд 2 повідомлень - з 1 по 2 (всього 2)
  • Автор
    Записи
    Симон
    Учасник

У мене бідний супіщаний грунт, чи допоможе внесення гуматів при перекопуванні городу під зиму?

Евгений
    Учасник

Редакційне уточнення Biokleyser. Осіннє внесення гумату не гарантує утримання всіх поживних речовин у супіщаному ґрунті до весни. Сам факт перекопування під зиму не є показанням до застосування. Спочатку оцініть стан ґрунту, вологість, попередні внесення та потреби наступної культури; гумат не замінює основне живлення й догляд за ділянкою.

Чинна інструкція рідкого Biokleyser описує полив, обприскування та замочування посадкового матеріалу, а не окрему норму для порожньої грядки під зимове перекопування. Восени його розглядають для конкретної культури, яка ще вегетує, за придатної погоди; концентрацію через похолодання не збільшують. Умови й обмеження пояснено у матеріалі «Коли застосовувати гумат калію».

Перегляд 2 повідомлень - з 1 по 2 (всього 2)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .

КОШИК

Ой, ваша корзина порожня, як поле без добрив! 🌱🛒

Особисті дані

Доставка

Оплата

Всього ( 0 )

0,00