Я купую каністри оптом, де зазвичай вказана сертифікація гумінових добрив і як перевірити її справжність?

Головна Форум про гумат калію та гумінові добрива Форум про гумінові добрива Я купую каністри оптом, де зазвичай вказана сертифікація гумінових добрив і як перевірити її справжність?

Перегляд 2 повідомлень - з 1 по 2 (всього 2)
  • Автор
    Записи
    Савватий
    Учасник

Я купую каністри оптом, де зазвичай вказана сертифікація гумінових добрив і як перевірити її справжність?

Севастьян
    Учасник

Редакційне уточнення Biokleyser. Саме слово «сертифікований» не дає достатньої інформації про перевірки добрива. Перед гуртовою закупівлею попросіть у постачальника актуальні документи саме на запропонований продукт і, за наявності, протокол аналізу партії. Зіставте назву, виробника, номер партії, дату документа, перелік досліджених показників і організацію, яка його видала. Для уточнення справжності зверніться до цієї організації через її офіційні контакти.

Позначка «органічне гумінове добриво» описує продукт, але сама по собі не підтверджує допуск до конкретної системи сертифікованого органічного виробництва. Якщо це важливо для господарства, погодьте використання з вашим органом сертифікації до закупівлі. Документи на Biokleyser уточнюйте у виробника для своєї поставки; які питання поставити щодо сировини й контролю готового продукту, пояснює стаття «Як виробляють гумати: сировина та контроль якості».

Перегляд 2 повідомлень - з 1 по 2 (всього 2)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .

КОШИК

Ой, ваша корзина порожня, як поле без добрив! 🌱🛒

Особисті дані

Доставка

Оплата

Всього ( 0 )

0,00